Kjo nuk po ndodh këtu. Por, po ndodh tani!

Kjo fushatë tronditëse, brutale dhe e shkëlqyer nga Amnesty International tenton të ngre ndërgjegjësimin njerëzor në lidhje me tragjeditë që ndodhin në pjesë të ndryshme të botës, diçka që ne jemi...

Kjo fushatë tronditëse, brutale dhe e shkëlqyer nga Amnesty International tenton të ngre ndërgjegjësimin njerëzor në lidhje me tragjeditë që ndodhin në pjesë të ndryshme të botës, diçka që ne jemi të prirur të injorojmë, ose të harrojmë.

Enter your email address to subscribe to THEFrontliner.net and receive notifications of new posts by email.

RELATED BY