SHIKO TANI: Transmetin i drejtpërdrejtë nga Protestuesit Ukrainas në betejën e tyre për sheshin e Pavarësisë në Kievë të Ukrainës.

Forcat speciale të policisë janë aktualisht në avancimin protestuesit ngritën kampin e tyre në Sheshin e Pavarësisë (Maidan Nezalezhnosti) në Kiev. Këto janë zhvillimet e fundit në luftën e...

Forcat speciale të policisë janë aktualisht në avancimin protestuesit ngritën kampin e tyre në Sheshin e Pavarësisë (Maidan Nezalezhnosti) në Kiev. Këto janë zhvillimet e fundit në luftën e dhunshme mes qeverisë dhe demonstruesve në Ukrainë që ka lënë deri tani dhjetëra njerëz të vdekur.

LIVE

Enter your email address to subscribe to THEFrontliner.net and receive notifications of new posts by email.

RELATED BY