sondazh: A ju Besoni Mediave në Kosovë

Nëse i referohemi zhvillimeve të pasluftës në Kosovë së paku deri në vitin 2004, situata ka qenë më ndryshe nga kjo çfar po e shohim sot. Kryengritja popullore e...

cropped-cover_thefrontliner-01.pngNëse i referohemi zhvillimeve të pasluftës në Kosovë së paku deri në vitin 2004, situata ka qenë më ndryshe nga kjo çfar po e shohim sot. Kryengritja popullore e Marsit 2004 ka shkaktuar një ndryshim sistematik dhe shkatërrim të lirisë së medias. Tani mediat në Kosovë, përveq që janë të cënuara nga liria e plotë e shprehjes, ato po përballen edhe me një problematikë tjetër, e që është ajo financiare dhe pronësore. Mediat në Kosovë, kryesisht janë pronë e politikanëve të zhytur në krime, ose e grupeve të interesit që qëndrojnë prapa politikanëve.

Ju lutem, çfar niveli të besueshmërisë keni ndaj mediave të shkruara elektronike të Kosovës (duke përjashtuar portalet). Sondazhi qëndron i hapur vetëm një javë.

Ju lutem që të votoni vetëm një here dhe t’a ndani atë me miqt tuaj në Facebook dhe Twitter e kudo tjetër në hapësirat tuaja të rrjeteve sociale në internet.

Me respekt, redaksia THE Frontliner

 

 

Enter your email address to subscribe to THEFrontliner.net and receive notifications of new posts by email.

RELATED BY