Lavdim Hyseni

Lavdimi është student i fakultetit të Gazetarisë në Prishtinë, i interesuar në fushën e gazetarisë ndërkombëtare, respektivisht në tematikat e zhvillimeve politiko-sociale në territoret e përfshira në konflikte. Lavdimi është poashtu i interesuar në fushën e fotografisë.
  • Vazhdojnë Përleshjet në Turqi; Rritet Dhuna Policore Rriten edhe Protestat

    Dhuna ka shpërthyer në Stamboll në mes të një grupi të demonstruesve dhe policisë në ditën e katërt të protestave të vendosura si pasojë e një represioni brutal policor të një proteste paqësore në mbrojtje të mjedisit në Turqi. Agjencia private e lajmeve “Dogan” tha se policia sot lëshoi ​​gaz...
  • Tensionet mbeten të larta në rrugët e Turqisë

    Tensionet janë rritur gjithandej Turqisë të dielën, pas dy ditëve të protestave anti-qeveritare gjatë të cilit 939 njerëz janë arrestuar dhe mbi 1000 janë plagosur, kanë thënë zyrtarët qeveritar në Ankara. Amnesty International ka konfirmuar për vdekjen e dy civilëve nga ana e protestuesve të involvuar në dhunën e shpërthyer...