Shkelzen Krivaqa

Shkelzen Krivaqa, është një studiues në fushën e shkencave politike. Në vitin 2014, ai diplomoi në fushën e Shkencave Politike në veçanti në fushën e të drejtës ndërkombëtare, BE-së dhe politikave ndërkombëtare. Krivaqa ka interesim të veçantë studimor në themelet e Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut dhe periudhës së saj të zhvillimit, zgjerimit, integrimit dhe angazhimit të saj që nga themelimi deri tek kërcënimet e saja kundërshtuese. Krivaqa shkruan për THEFrontliner [nga Janari i vitit 2015], kryesisht lidhur me politikën e jashtme të NATO-s dhe BE-së.
  • Pamje që dokumentojnë brutalitetin e luftës në Ukrainë

    Fotografi Max Avdeev në një bashkë-rrugëtim me luftëtarët kryengritës të njohur si Brigada e parë e Slavyanskit në Logvinove, Ukrainë, për të kapur pamjet e tmerrshme të konfliktit për BuzzFeed News. Kujdes: Disa nga pamjet në këtë galeri janë jashtëzakonisht të rënda (grafike!). LOGVINOVE, Ukrainë — Kur Kryengritësit e mbështetur Federata...