Salih Mehmeti

Salih Mehmeti, është radio gazetar i pavarur. Aktualisht ai është duke vijuar studimet në degën e gazetarisë në Universitetin Publik "Hasan Prishtina", fakulteti i Filologjisë. S. Mehmeti, mes tjerash merret edhe me studime autodidaktike në fushën e historisë dhe politikës.
  • Rugovizimi i Albin Kurtit

    Konfliktualiteti i shtirur midis Qeverisë dhe VV-së në mjaft raste i ngjan më tepër një marrëveshjeje kontraktuale, prej të cilës kanë leverdi të ndërsjellë të dyja palët. Qeveria sakaq vesh petkun e shërbëtores të parimeve evropiane, duke pranuar madje edhe kompromiset më të dhimbshme. Në anën tjetër, VV shfrytëzon...
  • Patriotizëm Ekonomik e jo Patriotizëm Partiak

    Në sfondin e protestës se 14 janarit në pikëkalimet kufitare me Serbinë qëndron përfytja politike midis Qeverisë së Kosovës dhe partisë së Albin Kurtit. Shkaku i elektrizimit të situatës mund të shpjegohet si pasojë e frikës latente të së parës nga rënia e beftë nga pushteti dhe nepsit të...