9/11

 • Njëmbëdhjetë Shtatori Tjetër

  Paratë e C. I. A., - ndihmuan për të paguar pronarët e kamionëve për ta sjellur vendin në një varfëri dhe uri të skajshme, veprimi i 'kamionistëve' ishte vdekjeprurës për qytetarin e thjeshtë kilian....
 • CIA Publikon Dokumentet e deklasifikuara lidhur me sulmet e 11 shtatorit

  »THE Frontliner« aktualisht është duke shqyrtuar dokumentet në detaje. CIA i përshkruan ato si "një verzion i redaktuar i Zyrës Amerikane të Inteligjencës së vitit 2005 të Inspektoratit të Përgjithshëm Raporti mbi Agjencinë Qendrore të Inteligjencës lidhur me të gjeturat dhe konkluzionet e...
 • ‘PRESIDENTI I LUFTËS’ QË TERRORIZOI POPULLIN AMERIKAN

  E pra, George, Dick, Donald dhe pjesa tjetër e administratës luftarake të Afganistanit të stilit të luftës janë ende të lirë atje, këta njerëz janë përgjegjës për vrasje të civilëve në masë. ...
 • Bushes Saudi Kingdom of the USA

  Prince Bandar of Saudi Arabia, who on the George Bush administration uses to serve as the Saudis Ambassador to the United States, was so close to the Bushes, so they considered him a member of the family. They even had a nickname for him, Bandar Bush. Two nights after...