AGPK

  • Ja pse nuk shkova sot në Gjykatë

    Të nderuar lexues, kolegë gazetarë dhe pjesëmarrës të tjerë dëshmitarë të séancës së sotme gjyqësore, të nderuarë qytetarë të Kosovës të drejtat e të cilëve përdhunohen sistematikisht nga sistemi i administratës publike të vendit në të cilin sistem është instaluar sistematikisht krimi i organizuar tash e 15 vjet në...
  • Kosovo’s Journalist’s association chairwoman Re-Tweet Politicians

    Edona Lluka tweeted for the hard work and modesty to Blerand Stavileci (Kosovo minister of Agriculture) and for her happiness that she doesn’t think for any second like ‘Self-Determination Movement.. Electoral Assembly of the Association of Professional Journalists of Kosovo (APJK), on April seven, elected chairperson and six members...