Aleksandar Vucic

  • Bisedimet e "Tendosura" Kosovë-Serbi rezultojnë në Marrëveshje për Drejtësi

    Serbia dhe Kosova kanë rinisur Bisedimet pas 10-muajve ngecje. Negociatat janë Përpjekjet kryesore të Serbisë dhe Kosovës për të avancuar në rrugën drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropian. Bisedimet e nivelit të lartë në mes të Serbisë dhe Kosovës rifilluan të hënën pas afër një viti ngecje, pasi të dy...
  • Serbia elects its new parliament

    Polling stations have opened for general elections in Serbia on Sunday morning, in a race where incumbent Prime Minister Ivica Dacic risks losing the post to his deputy Aleksandar Vucic. Polling stations opened 07:00/am local time and will remain open until 20:00. 3,020 candidates from nineteen political parties will compete to enter the...