Asociacioni i Gazetareve

  • Sulmohet Kreu i Asociacionit të Gazetarëve

    Organizata ndërkombëtare “Reporterët pa kufij”  ka reaguar ndaj sulmit që i është bërë redaktorit të Ekonomisë së gazetës Tribuna nga  pronari i kësaj të përdishmeje Sejdi Demiri. Në reagimin e kësaj organizata thuhet se tensionet janë rritur në mes të shumë gazetarëve dhe punëdhënësve në Kosovë në kohën kur për rënie...