Berat Buzhala

  • Berati dhe belaja me Turqinë

    Unë ngritem për të mbrojtur lirinë e shprehjes, por nuk mund të hesht kur një imam apo i ri dënohet për nxitje të dhunës derisa gazetarët duartrokiten. Unë jam pro-lirisë së shprehjes, por jo me Beratin. Nuk jam as me Beratin, e as me Erdoganin. Nuk mund të heshtim...
  • Mielli i Buzhalës

    Të gjithë aziatikët e otomanet i barazon me aktivitetin e Devollëve dhe njerëzve të tyre nëpër institucionet e shtetit. Kjo është sikur përmes mbiemrit “drenicak” të identifikosh hajninë, dallaverin dhe të gjitha të zezat tjera që kanë karakterizuar qeveritë e pasluftës....