Chemical Weapons

  • The BIG DOUBT

    Albanian Prime Minister Edi Rama, in his presentation to the media, while speaking to the confirmation response whether  would accept the U.S. offer of Syria’s chemical weapons disposal program during a press conference statement of afternoon November 15th, 2013 says: “Yes, in principle, we are willing to support this...
  • PROTESTË! Kundër Importit të Armëve Kimike në Shqipëri

    Vedat Xhymshiti | between THE frontlines Të bashkohemi në sheshin ‘SKENDERBE’, të marshojmë drejt ambasadave Shqiptare dhe Amerikane në Prishtinë, për të kundërshtuar njerëzisht nismat ndërkombëtare që kanë për qëllim përdorimin e territorit të Republikës së Shqipërisë për asgjësimin e armëve kimike, të konfiskuara nga Republika Arabe e Sirisë, në bazë...