Chevron

  • RUSIA DHE EVROPA – I –

    A është Rusia në Evropë? Ku është Evropa Pas vdekjes së Titos më 4 maj 1980, u rritën tensionet ndëretnike në Jugosllavi, më tej me periudhën e Millosheviqit ajo pothuajse u kthye në një Serbo-Sllavi. Ka shumë teori në lidhje me shpërbërjen e Jugosllavisë; një prej tyre thotë se Jugosllavia...
  • Pungeşti, ROMANIA: US. General CLARK causes terror in romanian villages

    One of the poorest villages in Romania has been standing up against the US giant corporation Chevron for almost four months now. Subsequently, they are facing the Romanian State, brutality from riot police, and US army general Wesley Clark. In an attempt to prevent fracking, villagers and activists broke...