Drejtesi

  • Drejtësi për Gazetarin Vedat Xhymshiti | fakte dhe dëshmi

    Gazetari i pavarur shqiptar nga Kosova, Vedat Xhymshiti, është duke u përballur me një konflikt të vazhdueshëm me Qeverinë në Prishtinë. Që nga viti 2008, Vedati ka raportuar nga vendet e përfshira në kryengritje të armatosura dhe paqësore. http://youtu.be/6xB-P-JewN8  Në vitin 2010 Xhymshiti kishte filluar të zhbironte situata serioze...