Edi Rama

 • Freedom of Press under-attack of the Albania's PM

  Albanian Prime Minister Edi Rama has scored another act of arrogance against the media and freedom of expression targeting his national press in Brussels. His anti-media commitment was done in the heart of Europe-Brussels, where freedom of expression, the rules of democracy and separation of powers are fundamental values ​​for...
 • The Albanian Prime Minister paid a classy sartorial tribute at the Charlie Hebdo Paris rally

  Just when you thought you’d seen the humble pencil repurposed in every way possible as a symbol of free speech and unity in the wake of the Charlie Hebdo attacks, Albanian Prime Minister Edi Rama arrives with his own rather subtle Tricolour pocket square. The politician, himself an artist and...
 • A do të shkaktojë 'Pranverën Shqiptare' kërkesa e BE-së për Shqipërinë?

  Sipas disa gazetave kosovare, Integrimi i Shqipërisë në Bashkimin Evropian kushtëzohet me arrestimin e Sali Berishës dhe ish ministrave të tij të korruptuar. Kështu shkruhej në nëntor të vitit 2013 në të përditshmet kosovare Express dhe Zeri, ku mes tjerash shkruhej se arrestimi i Sali Berishës është mesazhi i...
 • DYSHIMI I MADH!

  Kryeministri shqiptar Edi Rama, në paraqitjen e tij për media, tek sa flet për konfirmimin e përgjigjes ndaj SHBA’ve nëse Shqipëria do të pranojë ofertën amerikane për asgjësimin e armëve thotë: “Po, në parim jemi të gatshëm që të mbështesim këtë operacion si pikë mbështetëse në Mesdhe, por nuk...