Education

 • Study in Canada – Scholarships in Canada

  International students can apply for scholarships at numerous institutions. Here are Several Useful Links which contains information about Scholarships students can get in Canada....
 • 30 Europe Scholarships for International Students

  The European Union along with the European Government States also offer government-funded EU scholarships to attract international students into Europe. Like European students, foreign students are eligible to apply to hundreds of Universities in Europe that are tuition-free....
 • How CJS conducted this investigation

  The report also addresses how Rolling Stone’s editorial policies might be reconsidered to prevent future failure. And it evaluates how journalists might begin to define best practices when reporting about rape cases on campus or elsewhere....
 • Germany Says No To Tuition Fees, Yes To Free Higher Education

  Germany is following in the footsteps of leading EU countries like Denmark, Finland and Sweden which all provide free higher education....
 • Hapet konkursi për vitin 2015

  Sot është hapur konkursi për bursat për shkollim në UWC-Kosova për vitin 2015....
 • Me Rektorin Reformues, Me Studentët STUDIUES!

  Me Rektorin Për Universitetin Cilësor! Mbështesim rektorin jo për shkak të emrit dhe mbiemrit të tij, por për shkak të vizionit të tij. Nuk mbështesim agjendad partiake, por mbështesim reformat! Universiteti Publik dikur i Prishtinës e tash ‘Hasan Prishtina’ në Prishtinë, 15 vjet pas luftës ka përjetuar një shkatërrim...
 • BURSA PER STUDENTE PhD dhe STAF AKADEMIK

  Programi i Bursave të Fondacionit Shoqëria e Hapur –Soros, shpall thirrjen për Aplikime për Bursat : Civil Society Scholar Awards ( CSSA ), për vitin Akademik 2014 -2015. AFATI 27 PRILL 2014 QËLLIMI : Civil Society Scholar Awards (CSSA) mbështet lëvizshmërinë akademike ndërkombëtare për të mundësuar studentët e doktoraturës...
 • Education» Students From Anywhere in the World Can Study in This Country for Free

  A person from any country in the world can study at a public university in Norway tuition-free. The state-subsidized public university system open to all of Norway’s 5 million citizens is free for non-Norwegians to enjoy as well. Talk about an incentive to study abroad or to just pack up...
 • ESTONIA Study» Scholarships

  The Estonian Government offers a number of scholarships intended for university students, researchers or lecturers for studying and doing research at Estonian public universities and institutions. Mostly scholarships are for master’s degree and doctoral degree, but some bachelor degree scholarships are also possible. Most universities in Estonia propose scholarships...