Erdogan

 • Berati dhe belaja me Turqinë

  Unë ngritem për të mbrojtur lirinë e shprehjes, por nuk mund të hesht kur një imam apo i ri dënohet për nxitje të dhunës derisa gazetarët duartrokiten. Unë jam pro-lirisë së shprehjes, por jo me Beratin. Nuk jam as me Beratin, e as me Erdoganin. Nuk mund të heshtim...
 • Çfarë po ndodh në Turqi?

  Turqia është duke u përpjekur të stabilizojë marëdhëniet diplomatike dhe besimin e ndërsjellë me Rusinë, derisa Perëndimi vazhdon të heshtë në raport puçistët ndaj saj, përkrah qëndrimeve të qarta Perëndimore për zgjerim territorial në Rusi....
 • Turkey to include journalists and politicians into ‘terrorist’ lists

  President Erdogan wants to change definition of ‘terrorist’ to include journalists and politicians....
 • Nga Pallati i Bardhë në Luftën e Errët

  Vetëm një ditë pas sulmeve me bombë në Ankara, të cilat lanë të vdekur të paktën 28 civil dhe mbi 60 të plagosur Pallati i Bardhë i Republikës së Turqisë, përpiqet të përcjell të njejtën politikë, e cila ndiqet nga SHBA-të tash e 15 vjet....
 • International journalists are in danger as never before

  As the power of traditional media wanes, violence and repression against reporters grows and terror groups wage war by social media. Last month, as part of a delegation from the Committee to Protect Journalists, I met with Turkish president Recep Tayyip Erdoğan to discuss the country’s press freedom crisis. I...