Gezi Park

  • Tensionet mbeten të larta në rrugët e Turqisë

    Tensionet janë rritur gjithandej Turqisë të dielën, pas dy ditëve të protestave anti-qeveritare gjatë të cilit 939 njerëz janë arrestuar dhe mbi 1000 janë plagosur, kanë thënë zyrtarët qeveritar në Ankara. Amnesty International ka konfirmuar për vdekjen e dy civilëve nga ana e protestuesve të involvuar në dhunën e shpërthyer...