Gruevski

  • Putini i vogël

    Megjithatë, teoritë konspirative nuk duhet hedhur poshtë, sepse, me përdorimin e logjikës dhe arsyes, njeriu në bazë të fakteve ekzistuese mund të punojë që t’i testojë argumentet mbi këto teori, dhe të vendosë se cilat mund të jenë të qëndrueshme, e cilat të paqëndrueshme....
  • Maqedonia në prag të një konflikti të sajuar!

    Një burim spitalor, i cili kërkoi të mbetet anonim, i tha Reuters se të paktën tre oficerë ishin plagosur rëndë. Rreth 5 civil shqiptar thuhet të jenë të vrarë nga luftimet në Kumanovë prej tyre një vajzë tetë vjeçare, informon një burim i paverifikuar i THE Frontliner....
  • Macedonia on the edge of yet another conflict!

    The events are likely to deepen concern in the West over stability in Macedonia, where the government is on the ropes over opposition allegations of illegal wire-tapping and widespread abuse of office....