Hash Thaçi

  • KOSOVË: Gjendja e Lirisë së shtypit më keqja në Ballkan

    Liria e shprehjes në Kosovë është ende e shtypur nga pesha e dhunës që vjen si pasojë e sundimit të kryekomandantëve të krimit në vend. Kosovarët mund të jenë talentët e rendit më të lartë botëror, por për ata, duket sikur nuk ka rrugë të hapur për të përparuar....
  • Kosovo: A Nest of Crime Fugitives in Europe

    ‎Kosovo‬ has been facing the most serious political crisis since the declaration of independence from ‪#Serbia‬ in 2008. But now with newly elected President Hashim Thaçi, it is highly qualified to be recognised as 'The Nest of Crime Fugitives in ‪#‎European‬ doorstep....
  • Përralla me Haradinajn dhe Thaçin

    Në prag të pranverës së vitit 2014, Hashim Thaçit po i duheshin votat e opozitës për ta shpërbërë Kuvendin. Pos LDK-së – e njohur për gatishmërinë e saj finoke – edhe AAK-ja e Haradinajt i dha votat për kërkesën e Thaçit....