IFJ

  • International journalists are in danger as never before

    As the power of traditional media wanes, violence and repression against reporters grows and terror groups wage war by social media. Last month, as part of a delegation from the Committee to Protect Journalists, I met with Turkish president Recep Tayyip Erdoğan to discuss the country’s press freedom crisis. I...
  • Ja pse nuk shkova sot në Gjykatë

    Të nderuar lexues, kolegë gazetarë dhe pjesëmarrës të tjerë dëshmitarë të séancës së sotme gjyqësore, të nderuarë qytetarë të Kosovës të drejtat e të cilëve përdhunohen sistematikisht nga sistemi i administratës publike të vendit në të cilin sistem është instaluar sistematikisht krimi i organizuar tash e 15 vjet në...