ISIL

 • The Secret Story of Corrupted US Elections

  John Pilger, another Australian émigré, conducted the 25-minute interview at the Ecuadorian Embassy, where Assange has been trapped since 2012 for fear of extradition to the US. Last month, Assange had his internet access cut off for alleged “interference” in the American presidential election through the work of his...
 • Jeroen Oerlemans, Dutch Journalist, Is Killed by ISIS Sniper in Libya

  About 50 members of the Islamic State, also known as ISIS or ISIL, and eight pro-government fighters also died in the clash that killed Mr. Oerlemans, Mr. Eissa said....
 • FAKTE TË PATHËNA PËR SIRINË

  »Sidoqoftë, fjalori zyrtar i presidentit amerikan Barak Obama, që dikur SHISIL-it i referohej si organizatë terroriste, tashmë gjithnjë e më shumë ai i referohet vetëm si Shteti Islamik. Ky është një fakt që ShBA mund të bën edhe befasi të mëdha: ta njoh Shtetin Islamik si shtet!« Vedat Xhymshiti...
 • US military official: ‘We were outraged’ when Turkey pulled a fast one right after the anti-ISIS deal

  And if Turkey keeps going after PKK while not trying to provoke ISIS, "it will leave the US without a Syria strategy," geopolitical expert Ian Bremmer told Business Insider recently....
 • Kosova e Terrorizuar II

  Policia i ekspozoi të dyshuarit duke cënuar të drejtat e tyre njerëzore të garantuara me Kushtetutë, e cila thotë se të dyshuarit ose të pandehurit në rastet penale duhet të konsiderohen dhe të trajtohen si të pafajshëm derisa të provohen fajtorë. Asnjë gjykatë nuk ka dhënë një verdikt ligjor...
 • ISIL 'killed foreign fighters in its ranks'

  Syrian monitoring organisation says group killed 1,175 civilians and 116 foreign fighters who wished to return home. The Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) has killed 120 of its own members, most of them foreign fighters trying to return home, during the past six months, a Syrian...