Islami Politik

  • Dialektika e Islamit Politik në Kosovë

    Paramendoni për ca sekonda reagimin e juaj ndaj një lajmi në Kosovë i cili do të rrjedhje diçka si “U përjashtuan nga detyra për shkak se nuk janë më pjesë të Islamit. Ata braktisën fenë dhe tani nuk iu takon kjo detyrë”. Po të ndodhte një gjë e tillë,...