Islamik

  • KA DHE S’KA TERRORIZËM NË KOSOVË!

    Për Dembelët ABSTRAKT! A ka terrorizëm në Kosovë o ti shoq? Ka apo s’ka, e mos na dërgo herë atje e herë këtu – do të mund të na thoshte lexuesi! Përgjigje lakonike nuk ka. Ka, sepse kemi potencial frymëzimi ideologjik dhe të islamit politik. Fakti që disa duan...