Jankullovska

  • Të vrarë e të plagosur në përleshjet e Kumanovës në Maqedoni

    Rreth dy javë më parë, autoritetet në Shkup thanë se një grup prej rreth 40 njerëzish të veshur me uniforma të Ushtrisë së shpërbërë etnike shqiptare (UÇK-së) sulmuan një kullë të policisë në Gosincë, në kufirin verior të Maqedonisë me Kosovën dhe se kishte rrëmbyer shkurtimisht katër policë maqedonas....