Kamenice

  • Një Gjykatë në Kosovë Shfajëson Dhunën Policore Kundër Gazetarëve

    Një gjykatë e Kosovës ka lehtësuar dënimin ndaj një zyrtari policie i cili dyshohet të jetë i përfshirë në një komplot të paramenduar për vrasje ndaj një gazetari hetues. Gjykata në qytetin lindor të Kosovës, Kamenicë, ka sjellë një Aktgjykim nga i cili në qoftë se pala e dëmtuar...
  • Aktgjykimi i Gjykatës së Kamenicës, Legjitimon Dorasin Policor

    Aktgjykimi i Gjykatës së Kamenicës, me numër P. Nr. 83/2012 i datës 1 Dhjetor 2014, i ardhur në shtëpinë time më 20 Dhjetor 2014, është i pa pranueshëm. Ky aktgjykim (gjoja se!) e shpall fajtor policin Faruk Ibrahimi i cili në një përpjekje të paramenduar dhe planifikuar mirë, për të...
  • Polici Akuzohet se Goditi Fotoreporterin (TV)

    Në gjykatën Themelore në Kamenicë të mërkurën filloi gjykimi ndaj Faruk Ibrahimit, polic i Kosovës nën dyshimin se ka kryer veprën penale keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrave. I dëmtuar në këtë gjykim është fotoreporteri Vedat Xhymshiti. Nga Ardian Dula, për Gazetën Jeta në Kosovë Sipas prokurorit Ismet Ukshini, i...