Klipi Katedralja

  • VIDEOKLIPI I ERËS DHE REVOLTA E “PUSSY RIOT” NË KATEDRALE

    Me shkas reagimin e Kishës Ortodokse Serbe rreth këngëtares kosovare. Sa herë shkruaj për fenomene të caktuara të tipit të ‘estradave’, jo çdo herë fenomeni që trajtohet është me rëndësi si shije personale, por vetëm e shprehur në dimensionin kritik shoqëror, kulturor dhe politik. Era Istrefi është këngëtare kosovare...