Koha Ditore

  • Kosova e Terrorizuar IV

    "Ata morën plehun artificial duke e trajtuar atë si provë, duke thënë se me plehun artificial djali juaj ndoshta mund të kompozojë armë eksplozive, na thanë policia”, kujton Qamili deklaratën e policisë dhe aksionin e tyre ndaj të birit, Musliut....
  • REAGIM! & SQARIM!

    Përmes këtij shkrimi i sqarohem opinionit publik shqiptar se unë nuk kam të bëjë asgjë me asnjë lloj organizate joqeveritare e aq më pak qeveritare që ka të bëjë me misionet e luftërave kundër terrorizmit dhe krimit të organizuar, apo çfarëdo misioni tjetër civil, ushtarak apo qeveritar....