Korporatat

  • Puçi Ushtarak Perendimor ndaj Çlirimtarëve Sirian

    Sirianët nisën kryengritjen e tyre paqësore në Mars 2011, duke i shprehur kështu pakënaqësitë e tyre për padrejtësitë sociale dhe politike përmes protestave. Qeveria filloi t’i shtypte ata dhunshëm deri në përdorimin e armëve të zjarrit. Sirianët të vendosur dhe të bindur se kishin të drejtë për kërkesat e...