Lavderim Muhaxheri

  • Kosova e Terrorizuar I

    Deri më tani asnjë akt terrorist nuk është kryer në Kosovë, përveç një siç u raportua përpjekja e një punonjësi të qeverisë së Serbisë, i cili ishte kapur nga autoritetet në dhjetorin e vitit të shkuar, por për të cilin ka një terr informativ dhe konfuz....
  • US and Turkey equally responsible for sowing religious radicalism in Kosovo

    What was once called as a revolution amongst Syrians who struggled to topple Assad, ended up in a sectarian conflict.   The hideous act of Lavderim Muhaxheri when he stabbed with a knife a defenseless Syrian boy, is nothing but a small piece of a larger picture fraught of...