Levizja Vetevendosje

 • (II) TRONDITJET E TJERA TRANSFORMUESE

  TRONDITJET E NDIKUARA DIREKT NGA LIDERSHIPI TRONDITJET E RASTIT – Sjelljet e Kurtit Ka pasur edhe tronditje të tjera të rastit. Albin Kurti krejt rastësisht sipas interpretimit të tij ishte takuar me Sali Berishën! Mjaft kritika dhe kundërshtime për këtë takim dhe drekim me Berishën kishte marrë Kurti, nga...
 • SHIHEMI NË SHESH ALBIN KURTI!

  Ate qe dikur i tha ish kryeministrit ne parlament, po ia them edhe une per konferencen e sotme! Albin, suksese në Qeveri! Dije se ndoshta do të bëhesh shumë shpejt personi kundër të cilit do të protestoj në sheshin Nena Terezë dhe sa here do të më shohësh nga...
 • KOSOVË: Pjesëmarrja e Vogël e Votuesve ka rizgjedhur të dyshuarit për krime!

  Pesëmbëdhjetë vjet që kur Kosova ishte ndarë nga lufta, vendi qëndron në mesin e vendeve më të varfra të Evropës me politikanët milioner të zhytur në krim. Një e treta e fuqisë punëtore është e papunë dhe korrupsioni është i përhapur kudo. Rreth dy të tretat e popullsisë nën-25...
 • THE OVERRIDDEN PROMISE

  ©Vedat Xhymshiti – 2009 Similar graffiti all over Kosovo, use to have had rejected Kosovo’s elections on the basis of Ahtisaari plan during 2009/2010. Written by activists of former Self-Determination Movement, nowadays an obedient and loyal political subject to the system, lead by the same people which use to...