Levizje Vetevendosje

  • Shpërbërja Tmerruese e Lëvizjes Vetëvendosje

    Së fundmi, në rrjetin më të fuqishëm social të komunikimeve ‘facebook’ u hap një faqe e cila nga autori i panjohur u mbiquajt ‘Të vërtetat për Vetëvendosjen’. Gjykuar nga përmbajtja dhe përspektiva e të folurit, ky grup duhet të jetë një përpjekje e sinqertë e disa aktivistëve potencialisht të...