Libri

  • RRËFIMET E FINLANDEZËVE PËR SHQIPTARËT E KOHËS SONË

    »Libra të tillë na mundësojnë të shohim perspektivën e të huajve mbi ne, respektivisht të kohës më të re, pasi që deri më tash jemi marrë më së shumti vetëm me disa udhëpërshkrime të para 200 e 100 vitesh më parë, por jo edhe në dy dekadat e fundit!«...
  • 'Fundi i Heshtjes' Që mund të lexohet gjer në fund!

    I nderuar lexues, do të them pesë gjëra lidhur me tregimet e botuara të Muhamet Halilit. SË PARI, sot më së paku kemi durimin për të lexuar dhe dëgjuar tregime, aq më shumë tregime të gjata, fjali të gjata, tekste të gjata. Jemi në kohë të krizës së leximit dhe...