Liria e Medias

 • Ja pse nuk shkova sot në Gjykatë

  Të nderuar lexues, kolegë gazetarë dhe pjesëmarrës të tjerë dëshmitarë të séancës së sotme gjyqësore, të nderuarë qytetarë të Kosovës të drejtat e të cilëve përdhunohen sistematikisht nga sistemi i administratës publike të vendit në të cilin sistem është instaluar sistematikisht krimi i organizuar tash e 15 vjet në...
 • Polici Akuzohet se Goditi Fotoreporterin (TV)

  Në gjykatën Themelore në Kamenicë të mërkurën filloi gjykimi ndaj Faruk Ibrahimit, polic i Kosovës nën dyshimin se ka kryer veprën penale keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrave. I dëmtuar në këtë gjykim është fotoreporteri Vedat Xhymshiti. Nga Ardian Dula, për Gazetën Jeta në Kosovë Sipas prokurorit Ismet Ukshini, i...
 • Drejtësi për Gazetarin Vedat Xhymshiti | fakte dhe dëshmi

  Gazetari i pavarur shqiptar nga Kosova, Vedat Xhymshiti, është duke u përballur me një konflikt të vazhdueshëm me Qeverinë në Prishtinë. Që nga viti 2008, Vedati ka raportuar nga vendet e përfshira në kryengritje të armatosura dhe paqësore. http://youtu.be/6xB-P-JewN8  Në vitin 2010 Xhymshiti kishte filluar të zhbironte situata serioze...
 • Kosovo’s Journalist’s association chairwoman Re-Tweet Politicians

  Edona Lluka tweeted for the hard work and modesty to Blerand Stavileci (Kosovo minister of Agriculture) and for her happiness that she doesn’t think for any second like ‘Self-Determination Movement.. Electoral Assembly of the Association of Professional Journalists of Kosovo (APJK), on April seven, elected chairperson and six members...