Lufta

  • Veprimtarët e luftës

    Aktivistët e luftës, si aktivistët e paqes, përpiqen për një axhendë. Ne nuk mendojmë se prej tyre si aktivistë për shkak se ata sillen në dhe jashtë pozicioneve të qeverisë, marrin sasi të mëdha të financimit, kanë qasje në media të mëdha dhe për të marrë takime me zyrtarët...