Mediat

  • sondazh: A ju Besoni Mediave në Kosovë

    Nëse i referohemi zhvillimeve të pasluftës në Kosovë së paku deri në vitin 2004, situata ka qenë më ndryshe nga kjo çfar po e shohim sot. Kryengritja popullore e Marsit 2004 ka shkaktuar një ndryshim sistematik dhe shkatërrim të lirisë së medias. Tani mediat në Kosovë, përveq që janë të...
  • Ja pse nuk shkova sot në Gjykatë

    Të nderuar lexues, kolegë gazetarë dhe pjesëmarrës të tjerë dëshmitarë të séancës së sotme gjyqësore, të nderuarë qytetarë të Kosovës të drejtat e të cilëve përdhunohen sistematikisht nga sistemi i administratës publike të vendit në të cilin sistem është instaluar sistematikisht krimi i organizuar tash e 15 vjet në...