Milot hasimja

  • GAZETARËT PA SIGURI NË PUNË

    Për me kundërshtu dhunën ndaj gazetarëve dhe me u solidarizue me rastin e fundit të sulmit ndaj gazetarit Hasimja, ishin edhe disa anëtarë të shoqnisë civile, të cilët kërkuen me u rrit siguria në vendin e punës në çdo medium....