Mitrovicë

  • Kosova e Terrorizuar III

    Hoxhollarët nuk e kishin mbështetur PD-në e Aganit, apo ndryshe partinë në pushtet të kryeministrit në detyrë, Hashim Thaçit, aktualisht njëri nga zëvendëskryeministrat dhe ministër i punëve të jashtme të Kosovës....
  • Barrikadat e Luleve dhe Bregu i Veriut

    Kryeministri i Kosovës bëri thirrje këtë javë për heqjen e një bllokade të përbërë nga saksitë e luleve mbi urën lidhëse të shqiptarëve dhe serbëve etnikë në qytetin e bregut verior të vendit në Mitrovicë. Saksitë janë vendosur nëpër urë nga serbët të cilët jo pak here janë përfshirë...