Naman Demolli

  • Si “Vdiq” Naman Demolli në Siri?

    Në këtë rast, nuk është e sigurt as që është vrarë dhe as që është varrosur Naman Demolli. Informacionet zyrtare, sugjerojnë se ka mundësi që shqiptari i vetëm i vrarë në rebelimin e Sirisë është nga Shqipëria. ...
  • How “Died” Naman Demolli in Syria

    In November 2012, the media reported the death of a Kosovo Albanian in the fighting of the Arab Republic of Syria. Albanian press should review their coverage for possible murder of Kosovo Albanian Naman Demolli fighting in Syria, during November. Some details were missed; some conclusions were given without...