News Analysis

  • Akulli i Pranverës siriane

    Gjithçka nisi si një rebelim i popujve arab. Media e quajti një pranverë arabe, sepse nisi në stinën e pranverës së vitit 2011. Dhe ishte mu si pranvera, pas përgjumjes së gjatë dimërore të arabëve. Me çeljen pranverës së atij viti, po çilnin edhe frytet e para të zgjimit...