OKB

  • Vlera e Serbisë për Kosovën në OKB

    Në një intervistë për Radion Evropa e Lirë të datës 26 mars 2013, ish shefi i shtyllës së parë të UNMIK-ut, z. Borg Olivier dha opinionet e tij për mundësinë dhe formën e anëtarësimit të Kosovës në OKB. Z. Olivier pak a shumë e sheh problemin por edhe zgjidhjen...