Opinion

  • Huti i Minevrës hap krahët vetëm në muzg

    Për ta përmbyllur këtë ligjëratë, s'ka se si të mos më bien ndërmend fjalët e Fernando Pesoas, ‘Nuk kam pasur kurrë askënd për ta thirrur mësues. Asnjë Krisht nuk ka vdekur për mua. Asnjë Budë nuk më ka rrëfyer ndonjë udhë. Në majë të ëndrrave të mia asnjë Apollon...
  • Si të nisësh një luftë civile?

    Vazhdimi i polarizimit politik dhe metodat që po prodhohen në skenën politike do të çonin Kosovën në një luftë civile, diçka që te të gjithë merr formë mirazhi, por askush nuk merr guximin ta përmend....