Parlament

  • Këta po GËNJEJNË SI TË GJITHË PA DALLIM!

    Qeverinë e Hashim Thaçit dhe mafias së tij politike, po e quan ‘Qeveria Jonë’ Glauku i Partisë së VV. Po e quan Shtet të Republikës së Kosovës një krijesë të dalur nga Pakoja e Ahtisaarit kundër të cilit dokument ishin vrarë dy njerëz dhe plagosur rëndë dhjetëra të tjerë...