Partia Vetevendosje

  • (II) TRONDITJET E TJERA TRANSFORMUESE

    TRONDITJET E NDIKUARA DIREKT NGA LIDERSHIPI TRONDITJET E RASTIT – Sjelljet e Kurtit Ka pasur edhe tronditje të tjera të rastit. Albin Kurti krejt rastësisht sipas interpretimit të tij ishte takuar me Sali Berishën! Mjaft kritika dhe kundërshtime për këtë takim dhe drekim me Berishën kishte marrë Kurti, nga...
  • LIDERSHQIPI NUK TRONDITET, POR ANËTARËT DHE AKTIVISTËT E THJESHTË!

    Doracak socio-psikologjik mbi reagimet e aktivistëve ndaj transformimit të LV-së  Në këtë doracak do të gjeni: Pse po tronditen shpirtërisht aktivistët dhe anëtarët e Lëvizjes VETËVENDOSJE? Cilat ishin katër thyerjet e mëdha të LV-së? Pse gjenerata e parë e aktivistëve, të cilët ikën nga LV-ja dhe u shpallën heretikë...