Patriotizem

  • Patriotizëm Ekonomik e jo Patriotizëm Partiak

    Në sfondin e protestës se 14 janarit në pikëkalimet kufitare me Serbinë qëndron përfytja politike midis Qeverisë së Kosovës dhe partisë së Albin Kurtit. Shkaku i elektrizimit të situatës mund të shpjegohet si pasojë e frikës latente të së parës nga rënia e beftë nga pushteti dhe nepsit të...