PILPG

  • Kosovo subject to a court hearing for press freedom violation

    On Wednesday May 20th, 2015, the judicial review of strategic case of Justice and the People Campaign supporting Kosovo's independent journalist Vedat Xhymshiti against the Ministry of Interior and the Republic of Kosovo, finally started gaining its grounds. During the first hearing session, after the presentation by the court,...
  • AS SHTETI MBI LIGJIN

    Për të mësuar më shumë për rastin dhe përpjekjet e Kampanjës për të luftuar kundër shkeljeve themelore të të drejtave të njeriut lexoni opinionin e punuar nga Autorët: Korab Sejdiu, Drejtor Menaxhues në Shoqërinë e Avokatëve Sejdiu dhe Qerkini, si dhe Agon Gashi, Këshilltar Ligjor i Kampanjës Drejtësia dhe...