Policia e Kosoves

  • Rrugëtimi i një Gazetari – I –

    Kjo është një histori e veçantë e treguar për THEFrontliner.net - nga gazetari dhe korrespondenti shqiptar i luftës Vedat Xhymshiti. Historia është e ndarë në dy pjesë, dhe kjo është pjesa e parë e saj. Gazetar Xhymshiti, rrëfen tregimin e një udhëtimi të gjatë për luftën e tij profesionale,...
  • Gazetari Apelon Kundrejt Një Gjykate në Kosovë, e Cila 'Shfajësoi' Dhunën Policore Kundër Tij

    Gazetari i Pavarur Vedat Xhymshiti, i mbështetur nga OJQ — CLARD, respektivisht fushata e tyre, “Drejtësia dhe Qytetarët”, të Hënën deponoi një ankesë kundër masës së Denimit sipas Aktgjykimit P.nr.83/2012 të Gjykatës Themelore në Gjilan, Departamenti i Përgjithshëm Dega në Kamenicë, i cili është ndërmarrë më 1 Dhjetor 2014,...
  • Ja pse nuk shkova sot në Gjykatë

    Të nderuar lexues, kolegë gazetarë dhe pjesëmarrës të tjerë dëshmitarë të séancës së sotme gjyqësore, të nderuarë qytetarë të Kosovës të drejtat e të cilëve përdhunohen sistematikisht nga sistemi i administratës publike të vendit në të cilin sistem është instaluar sistematikisht krimi i organizuar tash e 15 vjet në...