Prince Bandar

  • ‘PRESIDENTI I LUFTËS’ QË TERRORIZOI POPULLIN AMERIKAN

    E pra, George, Dick, Donald dhe pjesa tjetër e administratës luftarake të Afganistanit të stilit të luftës janë ende të lirë atje, këta njerëz janë përgjegjës për vrasje të civilëve në masë. ...
  • Bushes Saudi Kingdom of the USA

    Prince Bandar of Saudi Arabia, who on the George Bush administration uses to serve as the Saudis Ambassador to the United States, was so close to the Bushes, so they considered him a member of the family. They even had a nickname for him, Bandar Bush. Two nights after...
  • Prince Bandar bin Sultan

    Prince Bandar bin Sultan has been coordinating Saudi Arabia‘s policies towards the Syrian uprising since being appointed intelligence chief by King Abdullah in July. Bandar’s reputation as an inveterate networker and hawk have fuelled anticipation about how he will handle the bloodiest crisis of the Arab spring.   In 1983...