Protesta

  • PROTESTAT ANTI-JABLLANOVIÇ, ZGJIDHJE APO KONFUZITET!

    Është e Premte, ditë shiu në Gjilan, studentët e Universiteti Publik të Gjilanit ‘Kadri Zeka’ po përgatiten t’i prijnë një marshi-protestues të paralajmëruar një ditë më parë, i cili ka për kërkesë shkarkimin e ministrit për kthim dhe komunitete të Republikës së Kosovës Aleksandar Jabllanoviç. Jabllanoviç, i cili njëherësh...