Protestat

  • E ardhmja e pasigurt e Kosovës

    Turmat protestuese anti-qeveritare në ngjarjen e së shtunës megjithatë, janë udhëhequr nga grupet shumë të korruptuar politike, të cilët e kanë ftuar popullsinë civile për qëllime nacionaliste, të vendit më të izoluar dhe më të varfër në Evropë për të protestuar kundër një qeverie rëndë të korruptuar!...
  • Vazhdojnë Përleshjet në Turqi; Rritet Dhuna Policore Rriten edhe Protestat

    Dhuna ka shpërthyer në Stamboll në mes të një grupi të demonstruesve dhe policisë në ditën e katërt të protestave të vendosura si pasojë e një represioni brutal policor të një proteste paqësore në mbrojtje të mjedisit në Turqi. Agjencia private e lajmeve “Dogan” tha se policia sot lëshoi ​​gaz...